Tot uw dienst

m

The Sweet Spot is een jonge, bruisende en dynamische plek. Een plek met ruimte voor verschillende settings, waar diverse disciplines samen kunnen smelten.

Creativiteit, inspiratie en kruisbestuiving. Ons doel is om jou en andere ondernemers samen te brengen. De kans is groot dat een van hen net dat ene puntje op de i kan zetten wat jij mist in je project of werkveld. Wie weet, is je volgende koffietje bij The Sweet Spot tijdens jullie gezamenlijke project. Vul elkaar aan, inspireer elkaar! Dát zijn aspecten die je een niveau hoger brengen

Om naar een hoger niveau toe te werken dient je werkomgeving uiteraard ook van hoog niveau te zijn. The Sweet Spot is een professionele werkplek met een inspirerend ontwerp. Rust, warmte en professionaliteit voeren er de boventoon. Het aanbod van werkplekken varieert van op maat gemaakte werkplekken, flexwerkplekken tot extra ruimtes voor vergaderingen en conferenties. Waar door andere creatieveling en ondernemers op een ontspannen manier gewerkt wordt onder het genot van een heerlijk theetje of kopje koffie.  

onze foto’s spreken voor zichzelf

m

Werken aan een freelance-opdracht, interactie met andere leden, lekker wat social talk tussendoor bij de koffiemachine, het is ons allemaal even dierbaar!