Diensten

m

The Sweet Spot biedt een uitgebreide selectie aan aanvullende diensten aan. Variërend van post- en pakket service tot evenementenruimte. 

Vergaderruimte

The Sweet Spot heeft een fantastische vergaderruimte. Deze is voorzien van een grote 4K flatscreen tv en biedt ruimte aan zes personen. Indien gewenst kan voor jou en je gasten de lunch geheel verzorgd worden. De vergaderruimte is te reserveren via de online booking tool.

post- en pakketservice

Wil jij The Sweet Spot graag als zakelijk adres? Geen probleem, dit faciliteren we graag voor je. Hierbij zullen wij zorgdragen voor al jouw post en pakketjes. Mocht je er een keertje niet zijn, regelen wij alles en ligt het veilig voor je klaar tot je er weer bent. 

Print & scan

A printer with scanner is included at The Sweet Spot. We ask everyone to use it fairly. You can print up to A3 size. But do you need bigger prints or higher quality? We can help with that through our friends.

Evenementenruimte

Ben je op zoek naar een mooie- en geschikte plek om jouw evenement te huisvesten? The Sweet Spot is de perfecte plek voor kleine evenementen of workshops. Hiervoor hebben we een mooie- warme ruimte beschikbaar, voorzien van een 4K beamer en een grote tafel geschikt voor 8-12 personen. De ruimte is ook uit te breiden door de bar en zithoeken aan de voorzijde van ons pand erbij te betrekken, in deze setting kunt u tot 24 personen van een zitplek voorzien. Ook grotere groepen behoren tot de mogelijkheden, neem hiervoor én voor alle opties gerust contact met ons op. Wij staan je met allen liefde en ten alle tijden graag te woord!

FOTOSTUDIO

Ben je van plan om content of persoonlijke branding te fotograferen? Onze ruimte is perfect om prachtige fotos hiervoor te maken. De ruimte is reserveren in de weekenden.  Neem contact met ons op naar de mogelijkheden.

Onze foto’s spreken voor zich 

m

Neem een kijkje in onderstaande fotogallerij voor alle voorzieningen van wat The Sweet Spot biedt.