Meet our member Twan

___π™Όπ™΄π™΄πšƒ π™Ύπš„πš π™Όπ™΄π™Όπ™±π™΄πš. Twan Schoenmakers from Creative Mynds is a 70’s kid currently living in Zeeheldenkwartier The Hague, with his girlfriend and young daughter. After having traveled the world extensively in his twenties, he has spent 15 years in the travel industry as General Manager for KILROY across multiple countries in Europe. Currently Twan works as financial writer and independent researcher at Creative Mynds.

His mission is to provide easy access to personal finance and investing, in order to educate and inform as many people as possible about these over complicated concepts. Twan is currently working on his second book and spend his days doing financial research for a variety of clients, co-hosting a bi-weekly podcast (we really recommend to check out his podcast) and writing about investing for my website gewooneenbelegger.nl


Check out Twans podcast: De Lange Termijn

Twans website: gewooneenbelegger.nl

Twans book: Book